Meniu Restaurant

MENIU NORMAL
GUSTARE RECE (medalion de pui cu ananas, roşie umplută cu pastă brânză, doboş aperitiv, măsline, salam Sibiu rolette, macrou/hering afumat, rulou de somon afumat cu crudităţi)
PĂSTRAV DE MUNTE CU SOS NORMAND ŞI BUCHETIERĂ DE LEGUME
1 BERBECUŢ LA PROŢAP, 2 MITITEI,MINIFRIGARUI DE PUI, CEAFA PORC + GARNITURA, SALATA
TORT FESTIV

MENIU POST
GUSTARE RECE: tartina icre rosii, tartine file d’anchoix, rulou de somon cu cruditati, creveti cu salata Palm Beach, 2 ciupercute umplute, 3 rosii cherry cu salata de vinete
SOMON LA GRĂTAR CU SOS MEUNIER ŞI BUCHETIERĂ DE LEGUME
SĂRMĂLUŢE DE POST CU LEGUME SI CIUPERCI/MĂMĂLIGUŢĂ/ ARDEI IUTE
FRIGARUIE DE LEGUME, SOUFFLE DE DOVLECEI
TORT FESTIV

Ambele meniuri includ:
DRINKS:WHISKY,GIN,MARTINI,CAMPARI,CINZANO,VODKA 100 ML
VINUL CAVALERULUI – SAUVIGNON BLANC 1/3 ST
VIN DEALU MARE “MAURO” – CABERNET SAUVIGNON 1/4 ST
APĂ MINERALĂ GAZOASĂ/PLATĂ 500 ML 3 ST
JUICE (COCA COLA, FANTA, SPRITE, TONIC, PRIGAT, PEPSI) 500 ML 1 ST
ŞAMPANIE (SPUMANT CASHMERE) 1/8 ST
CAFEA FILTRU